SPAC crash: update je portefeuille!

Door de recente ontwikkelingen in de SPAC wereld, is het noodzaak om nog eens goed te kijken naar je strategie. Bovendien biedt deze SPAC crash ook kansen om in te stappen in SPAC’s, met top managementteams zoals $IPOF, die voorheen onbetaalbaar waren!

Lees meer »

Cazoo in gesprek met de leiding van $AJAX

Alex Chesterman, oprichter van Cazoo, overweegt een fusie met ‘blank-cheque’ bedrijf AJAX I (ticker van de SPAC: $AJAX). Het Britse platform voor gebruikte auto’s wordt gewaardeerd op maar liefst $8 miljard. Volgens Sky News zijn beide partijen verschillende opties met potentiële fusiepartners aan het bekijken. Het is dus nog niet zeker dat de deal beklonken gaat worden.

Lees meer »

Sportradar in gesprek met SPAC van Todd Boehly

Het Zwitserse gokgegevensbedrijf Sportradar AG is volgens Bloomberg in gesprek om naar de beurs te gaan via Todd Boehly’s SPAC met de naam Horizon Acquisition Corp II ($HZON). Over de waarde van de deal is nog niets bekend. Zoals bij elke deal die nog niet is afgerond, is het mogelijk dat de voorwaarden voor een fusie veranderen of de gesprekken zelfs worden beëindigd.

Lees meer »

$FUSE en MoneyLion gaan fuseren

Het digitale financiële platform MoneyLion kondigde vandaag plannen aan om naar de beurs te gaan via een SPAC deal met Fusion Acquisition Corp. ($FUSE). De producten die MoneyLion ontwikkelt zijn gericht op persoonlijke financiën.

Lees meer »

Archer naar de beurs door fusie met SPAC $ACIC

Archer heeft vandaag een fusie aangekondigd met SPAC Atlas Crest Investment Corp. ($ACIC). $ACIC zal het bedrijf dat gespecialiseerd is in ‘Urban Air Mobility’ (UAM) naar de beurs brengen. Door deze aankondiging schoot het aandeel $ACIC met bijna 40% omhoog tijdens de handel in de voorbeurs.

Lees meer »

Solera in gesprek met $APSG

Solera Holdings Inc., gesteund door Vista Equity Partners, is in gesprek over een beursgang met blanco cheque firma Apollo Strategic Growth Capital ($APSG). Solera levert software aan de auto- en verzekeringssector, waaronder producten die helpen bij het beheren van claims naar aanleiding van aanrijdingen.

Lees meer »

eToro naar de beurs via $GSAH

Volgens een rapport van de Israëlische krant Calcalist overweegt het social trading/brokerage platform eToro een beursgang. Dit willen ze bereiken door te fuseren met een SPAC. eToro zou gesprekken hebben gevoerd met Goldman Sachs over een mogelijke fusie.

Lees meer »

Payoneer Inc. bereikt overeenkomst met $FTOC

Payoneeer Inc., het online betalingsbedrijf dat wordt gebruikt door onder andere Airbnb en Amazon, heeft ingestemd met een fusie met de SPAC onder de tickernaam $FTOC. Deze SPAC staat onder leiding van Betsy Cohen. De deal met $FTOC wordt gewaardeerd op $3,3 miljard, aldus beide bedrijven in hun verklaring van woensdag.

Lees meer »