Payoneer Inc. bereikt overeenkomst met $FTOC

Payoneeer Inc., het online betalingsbedrijf dat wordt gebruikt door onder andere Airbnb en Amazon, heeft ingestemd met een fusie met de SPAC onder de tickernaam $FTOC. Deze SPAC staat onder leiding van Betsy Cohen.

De deal met $FTOC wordt gewaardeerd op $3,3 miljard, aldus beide bedrijven in hun verklaring van woensdag. De transactie omvat ook een PIPE van $300 miljoen. Een PIPE is een private investering in openbaar vermogen. 

banking, online, digital

Payoneer werd in 2005 opgericht in New York en meldde een omzetverwachting van $432 miljoen voor het jaar 2021. Het bedrijf heeft er tevens voor gezorgd dat e-commerce spelers geld over de hele wereld kunnen verzenden en ontvangen. Hiermee verwerkte het bedrijf meer dan $44 miljard aan betalingen in het afgelopen jaar.

De koers van het aandeel $FTOC staat in de voorbeurs op $14,00 per aandeel. Dat is een stijging van bijna 10% ten opzichte van de slotkoers van gisteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *